.

Marmoleum, Novilon en Allura verkrijgbaar bij Den Ouden Wonen & Projecten

Unieke vloerbedekking van Forbo met vele kwaliteiten

Advies over Forbo

Marmoleum, Novilon en Allura vloeren van Forbo kun je kopen bij Den Ouden Wonen & Projecten in de regio Mijdrecht, Wilnis en Uithoorn

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht verkoopt vloeren van Forbo. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje in het grote assortiment.

Een vloerbedekking van goede kwaliteit die bij jouw wensen past in Mijdrecht

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn vloerbedekkingen gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling: elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten, dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloerbedekking milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak bij Den Ouden Wonen & Projecten.

Milieuvriendelijke vloer van Marmoleum bij Den Ouden Wonen & Projecten in Mijdrecht

In Mijdrecht wordt Marmoleum verkocht door Den Ouden Wonen & Projecten. Marmoleum is een soort linoleum. Deze vloerbedekking kun je wel een 'groene' vloer noemen. Het is voor 97% van natuurlijke materialen gemaakt, zoals jute, vlas, lijnzaadolie en hars.

Vloerbedekking Marmoleum kan goed tegen een stootje. Het heeft een levensduur van wel dertig jaar en is daarna te recyclen tot energie, meer energie dan dat het productieproces kostte.

Marmoleum is verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Er is altijd een vloerbedekking die bij jou past.

Voordelen van Marmoleum op een rijtje:

  • Mileuvriendelijk
  • Sterk
  • Lange levensduur
  • Veel mogelijkheden qua uiterlijk

Kom eens binnen bij Den Ouden Wonen & Projecten om een kijkje te nemen.