.

Den Ouden Wonen & Projecten adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Wij maken het concept kloppend

In de huidige tijd is het in de horeca niet alleen belangrijk of je kwalitatief goede producten serveert, maar ook of de omgeving er goed verzorgd uitziet. Een smaakvolle inrichting, die de klant aangenaam verrast. Wij kunnen meedenken over welke vloer, wand- en raambekleding in het volledige concept past. Maar ook welke materialen het beste gebruikt kunnen worden zodat het product tegen een stootje kan en een lange periode meegaat. Uiteraard mag de ruimte niet te lang leeg staan dus doen wij ons werk dusdanig om overlast tot een minimum te beperken. Tevens zijn wij op de hoogte van de huidige normen en geven de certificering met de bijbehorende garantie.

Een vloer die voldoet aan alle eisen

Een vloer geschikt voor restaurants, cafés, poppodia, bistro’s, ijssalons, discotheken, snackbarren en andere drank en spijsverstrekkers.

Horeca is één van de branches waar de vloer een belangrijke rol speelt in het totaalconcept. De eisen die gesteld worden aan horecavloeren zijn groot. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert horecaondernemers en hoe het gesteld is met hun hygiëne in de zaak. De FNV wil een veilige werkomgeving voor werknemers creëren. Gasten willen een optimale beleving en sfeer. Kortom een op hoop partijen om rekening mee te houden. Den Ouden Wonen & Projecten heeft ideale horecavloeren die aan al deze eisen voldoen.

Veel toegepast is PVC

Misschien wel de meest toegepaste vloer in de horeca is PVC. Deze tegels of stroken lijken perfect op hout of steen, maar bieden de voordelen van een vinyl. De Allura PVC collectie van Forbo omvat zowel neutrale houtdessins (Allura wood) als wat meer opvallendere dessins (Allura Premium) en stoere betondessins (Allura stone).

Wilt u de vloer extra snel in gebruik nemen, dan is Allura Flex ideaal. Deze vloer kunt u bij wijze van spreken in één nacht installeren, waardoor u uw zaak niet onnodig hoeft te sluiten.