Den Ouden adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Den Ouden denkt aan de toekomst

Den Ouden werkt hoofdzakelijk met leveranciers die bewust omgaan met ons milieu. Fabrikanten die werken van C2C (Crade to Cradle). Producten die afbreekbaar zijn en/of in hun geheel opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Deze producten zijn gemaakt in productieprocessen die gebruik maken van duurzame energie en bovendien waterbesparend en maatschappelijk verantwoord zijn. Ook bij het verwijderen houden wij rekening met het scheiden en hergebruik van de materialen.

Den Ouden werkt met de Firma van Vliet die het tapijt gescheiden van papier en het restafval ophaalt. Ook is het bij enkele leveranciers als bijvoorbeeld Forbo Flooring en Desso Tarkett mogelijk om snijrestanten aan te bieden voor hergebruik.

Leverancier Interface Flor heeft het concept Cool Carpet. Binnen dit concept worden alle broeikasgassen die tijdens de levensduur van het gekochte tegeltapijt worden uitgestoten, gecompenseerd. Dit geldt voor de gehele levenscyclus van het product ofwel vanaf de inkoop van grondstoffen tot productie, transport, gebruik en onderhoud, en uiteindelijk het verwijderen of het recyclen van het product.