.

Den Ouden Wonen & Projecten adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Onze kennis in het onderwijs

Wij hebben al veel vloeren en raambekleding in het onderwijs vernieuwd. Om voor zo min mogelijk overlast te zorgen weten wij dat deze werkzaamheden dienen te gebeuren in de periodes van sluiting zoals de schoolvakanties. Wij hebben de middelen en de kennis om in die periode een complete renovatie uit te voeren zodat de school toegankelijk is als de leerlingen weer hun intrede doen. Wij kunnen adviseren welke vloeren het beste zijn voor ruimtes zoals klaslokalen, gangen en gymzalen. Maar ook vloerafwering of opknappen van een bestaande vloer behoort tot de mogelijkheden.

Tevens adviseren wij om entreematten in het schoolgebouw te plaatsen. De hoeveelheid vuil en vocht wordt tot het minimum beperkt bij het plaatsen van een kwalitatief goede entreemat. Het voorkomt dagelijkse ongelukjes als het uitglijden op een vochtige vloer, maar vermindert ook de kosten in onderhoud van slijtage- of schoonmaakkosten aan de vloer.