.

Den Ouden Wonen & Projecten adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Ons Team

Kennis, kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Uw opdracht wordt uitgevoerd door mensen met kennis van zaken en liefde voor hun vak. Aangesloten bij vakorganisaties en door samenwerking zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Contactformulier

De historie van Den Ouden Wonen & Projecten

De firma Den Ouden Wonen & Projecten wordt inmiddels gerund door de derde generatie. Opgericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in De Ronde Venen, Mijdrecht. Al jaren zijn wij gespecialiseerd woninginrichter en projectstoffeerder in de breedste zin van het woord. Werkzaam vanuit het Groene Hart bedienen wij heel Nederland.

In een pand van 800m2 tonen wij een ruim assortiment in vloerafwerking, muurbekleding, raambekleding en buitenzonwering. Maar ook meubelen van Baan vindt u bij ons. Voldoende om u met veel plezier en toewijding te kunnen ontvangen en adviseren voor de inrichting van uw project.